Wie ben ik?

Karin Hofman

Coach voor leiders, professionals en teams
Ontwerper en begeleider leertrajecten

en sinds 1 september 2020 ook Therapeut (zie onder 'therapie' voor meer informatie)

Ik ben coach voor leidinggevenden en professionals met vragen op het gebied van kwaliteit van leven en werk. Daarnaast richt ik me op de rollen van sparringpartner, trainer, procesbegeleider en teamcoach van leiders en professionals die in veranderingsprocessen zitten of deze aansturen.

Daar waar persoonlijk leiderschap van belang is.

Kenmerkend voor mijn manier van werken is de coachende en mensgerichte aanpak. Het is prettig en uitdagend om te werken met mensen die iets van het leven en hun werk willen, die uitgedaagd willen worden.


Daar waar leren van belang is.

Je geeft zelf vorm aan je eigen leven, aan je werk. Mensen maken organisaties, door te investeren in mensen ontwikkelen organisaties zich.


PRAKTIJKVOORBEELDEN

Voor voorbeelden van opdrachten die ik de afgelopen jaren gedaan heb, klik hier


Hoe leer ik zelf?

In 1989 volgde ik na mijn universitaire studie de opleiding Trainer/Opleider van Stichting de Baak en Nieuw Elan, waar ik het vak van communicatietrainer en coach leerde. Sindsdien hou ik mezelf professioneel scherp door opleidingen zoals ‘coachen tot de kern’ en ‘Transactionele Analyse’ van weisfelt&partners, ‘Somatic Experiencing’ en NARM van Body Mind opleidingen en ben ik lid van een intervisiegroep en de NOBCO. Sinds 1 april 2021 ben ik ook lid van de VIT, daar waar het therapie betreft. Ik leer door mijn werk te doen en daarnaast te reflecteren met vakgenoten en meesters in mijn vak.

Tevens ben ik in het bezit van het keurmerk ZBR-light (livvit) van Zilveren Kruis Achmea en een licentie RBCZ (voor mijn therapiewerk).

Op mijn LinkedIn profiel kan je uitgebreider vinden wat mijn voorgaande werkervaring is, klik hier